Els estudiants celebren avui el darrer dia de Selectivitat


Avui finalitza la Selectivitat, les proves d’accés a la Universitat (PAU) que van començar dimarts a tot el territori català. La seu ha estat per primer cop l’Institut Lluís Companys i ha acollit els alumnes de Tordera, Malgrat de Mar i Palafolls.

En aquesta edició del 2020, l’institut torderenc s’ha estrenat aplicant unes mesures sanitàries estrictes a causa de la Covid-19. De fet, les proves en sí també s’han presentat diferents a la d’anys anteriors. Pau Carbonell, un alumne que ha fet la Selectivitat aquest any a l’Institut Lluís Companys, explica que s’ha afegit més opcions en les respostes.

selectivitat alumnes 1

Carbonell diu que li ha semblat assequible els exàmens de llengües i assegura que Ensenyament “s’ha portat bé” amb els estudiants.

selectivitat alumnes 2

Un cop finalitzades les proves, els alumnes hauran d’esperar a les correccions i els resultats, que es preveuen per finals de juliol.