La Biblioteca de Tordera recomana la “Nit de les Ratapinyades” una proposta cultural de la Xarxa de Parcs Naturals


Foto: Adrià López-Baucells

La Xarxa de Parcs Naturals organitza per demà la “Nit de les Ratapinyades”. L’acte dedica el vespre i nit de dissabte a l’observació i al coneixement d’aquests petits mamífers alats, amb activitats diverses organitzades juntament amb el Museu de Ciències Naturals de Granollers. La sortida va vinculada a la Nit Europea dels Ratpenats que inclou contes i tallers per a tota la família, una xerrada i una passejada nocturna amb l’objectiu de localitzar ratpenats.

És una activitat que es fa a Mataró però que antigament ja s’havia fet a Tordera. Enguany compta amb el suport de la Biblioteca de Tordera, que participa al projecte de parcs i serveis bibliotecaris: el “Naturalment”. La directora de la biblioteca, Sílvia Anfronts, recomana aquesta activitat.

anfronts passsejades montnegre

L’horari s’estructura de la següent forma:

A les 19:00h: tallers i contes per a tota la família. Més tard, a les 20:30h: xerrada sobre les ratapinyades. Finalment, una passejada nocturna a les 21:30h.

La inscripció es pot fer al telèfon 93 795 54 05 o al correu enc@pangea.org