L’Associació de veïns de Mas Mora anuncia la represa de l’excursió a Sant Pere de Bosc


L’associació de veïns de Mas Mora, va anunciar el passat 1 de juliol mitjançant un comunicat a Twitter i a Instagram, la represa de l’excursió a Sant Pere del Bosc. La sortida estava prevista i programada per ser duta a terme el passat 15 de març, tot i això,es va decretar l’estat d’alarma durant el transcurs del dia 14 de març, per tant l’esdeveniment va ser automàticament posposat.

Sandra Ortega, community manager de l’agrupació, ens explica com es desenvoluparà l’excursió.

sandra ortega 1

Els participants de l’esdeveniment partiran des de la piscina de mas mora a dos quarts de vuit del matí per recórrer a peu o amb bicicleta una ruta d’aproximadament quatre hores de durada. Malgrat que aquesta finalitzarà també a la piscina de l’urbanització, el destí de la sortida és l’arquitectònic indret de Sant Pere de bosc, on es podran aturar, de forma voluntària, els membres de l’excursió per a conèixer la seva remota història.

Ortega, en declaracions a Ràdio Tordera, ens explica què podrem descobrir al llarg del trajecte.

sandra ortega 2

Finalment per a poder formar part de l’acte, és explícitament obligatori confirmar la vostra assistència fent clic al link de la biografia d’Instagram (https://www.instagram.com/mas.mora/) i reservant la plaça.