La Brigada jove treballa en diferents projectes arreu del municipi col·laborant amb la brigada municipal


Des d’aquest juliol s’ha posat en marxa la brigada de jove, una iniciativa local de les regidories de joventut i ocupació que ofereixen llocs de treball per a joves d’entre 16 i 19 anys pels mesos de juliol i agost a mitja jornada.

Aquest estiu han començat 10 joves en total, cinc al juliol i cinc durant l’agost. El cap de la brigada municipal, Jose Espinosa, explica en quins sectors se centren les tasques dels joves.

brigada jove 1

Actualment la Brigada municipal i la jove treballen junts en diferents reparacions i obres de millora en instal·lacions i espais del poble. Alguns dels serveis destacats són la reformació de la cafeteria per habilitar una nova aula a l’IES Lluís Companys, la remodelació de l’antic hospital de pobres, un local per a l’associació de pares i la reforma del local social de Sant Andreu. De fet, a Sant Andreu hi haurà vestidors i nous lavabos. Com si no fos prou, la brigada també està fent revisió de diferents espais. Ens els explica Jose Espinosa.

brigada jove 2

L’objectiu de la brigada jove és possibilitar l’accés a l’ocupació dels adolescents, amb la intenció que aquest col·lectiu que es troba en període de vacances escolars percebi ingressos i s’iniciïn en el món laboral.