Doble sessió de l’Altre Clavé amb “Melodies Atemporals” i “Trio de Guitarres”


El Teatre Clavé de Tordera organitza “L’altre Clavé” una proposta cultural i musical que es tirarà endavant amb aforament limitat i mesures de seguretat.

Avui hi ha una nova sessió d’aquest cicle d’estiu de l’equipament cultural que començarà a les 22:00h. “L’altre Clavé” es durà a terme a la plaça de Miquel Martí i Pol, situada just davant del Teatre Clavé, espai on artistes i públic compartiran proximitat escènica.

Melodies atemporals és com s’anomena aquesta nit de l’altre Clavé d’avui. Actuarà el duo Schneider-Caicedo, composat per la Ilona Schneider i en Diego Caicedo, juntament amb l’alumne, del Centre de Formació Artística (CFA), la Iria Madueño. El professor de música del Teatre Clavé, Medí Peiron, explica la sessió d’avui.

altre clavé 9 juliol

A més, dijous passat va quedar anul·lada la sessió per les fortes precipitacions, motiu pel  qual aquesta nit es recuperarà l’actuació de “Trio de Guitarres”. Les entrades de dijous passat són vàlides per l’acte d’avui.

L’organització recorda que, degut a la crisi de la COVID-19 i amb compliment de les mesures de seguretat, es redueix l’aforament a la meitat: aproximadament una trentena de persones. Les entrades per cadascuna de les tres nits de l’altre Clavé tenen un preu de 3€ (consumició inclosa) i ja es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé.