Obligatori l’ús de mascaretes fins i tot quan es garanteixi la distància social a partir de demà


Portar mascareta és obligatori a partir de demà a Catalunya des d’avui encara que es pugui garantir la distància social. Així ho ha d’aprovat el Procicat -organisme encarregat de gestionar la fase de de desconfinament a Catalunya- per fer-se efectiu a tot el territori.

L’ús de mascareta obligatori s’aplica per frenar el ritme de contagis de coronavirus. El govern català considera que l’augment de casos justifica portar-la sempre amb excepcions com les de fer exercici o estar menjant o bevent.

És per això que a Tordera, igual que a tot Catalunya, s’aplicaran les sancions necessàries contra les persones que no facin ús de la mascareta.

La Conselleria de Salut considera ara que és un mecanisme de protecció que per norma general s’ha de dur a tot arreu.