LA PROGRAMACIÓ ESTABLE DE PRIMAVERA DEL TEATRE CLAVÉ COMENÇA AQUEST CAP DE SETMANA AMB SESSIÓ DE CINE-CLUB I TEATRE FAMILIAR.


Aquest cap de setmana comença la Programació estable de primavera del teatre clavé amb una sessió de Cine-club.
Avui divendres, dins el cicle de cine-club, co-organitzat per l’entitat cine-club 24 iphs, es projectarà la pel·licula “La gran seducción” de Jean-François Pouliot.
Aquesta és la història dels pescadors d’un poblet que es veuen obligats a viure dels subsidis governamentals. Passa el temps, segueixen cobrant els talons, i l’orgull desapareix, deixant pas a la melangia, la somnolència i la desesperació. Una empresa està disposada a instal·lar una petita fàbrica en el terme municipal, però una de les condicions és que el poble tingui metge. La projecció de “La gran seducción” serà avui divendres, a les 10 del vespre.
Per diumenge, arriba la companyia Sim-salabim amb l?espectacle “El follet i el sabater”. El director del Teatre Clavé, Josep Navarro, ha explicat que la novetat aquest any d’aquest cicle de teatre familiar serà que les representacions s’oferiran els diumenges a les 12 del migdia.

La representació de “El follet i el sabater” serà diumenge, a les 12 del migdia. Les entrades per les dues propostes del cap de setmana es poden reservar al Teatre Clavé o trucant al 93.765.05.72.