El covid-19 suspèn totes les activitats del 2020 de CASTOR


El Cercle Astronòmic de la Tordera (CASTOR) anuncia que queden cancel·lades totes les activitats públiques que s’havien de dur a terme al llarg de l’any 2020 a causa de la impossibilitat de mantenir les distàncies de seguretat i garantir les mesures higièniques pertinents.

És una decisió presa per l’entitat després d’una reunió de la junta de CASTOR de la setmana passada després d’avaluar la capacitat d’evitar el contagi en les activitats. El president de l’entitat, Josep Pujol, explicava que és impossible garantir la seguretat ja que hi ha un contacte amb els aparells inevitable.

castor 1

Josep Pujol, doncs, anunciava que les activitats d’agost al Parc Prudenci Bertrana, a més de Blanes i Lleida, no es podran fer durant aquest estiu.

Quan les circumstàncies sanitàries ho permetin, el Cercle Astronòmic de Tordera reprendrà l’activitat habitual, molt probablement a partir del 2021.