El Club d’Escacs Tordera organitza un torneig online


L’associació torderenca d’escacs ha organitzat un torneig de caire amistós per promoure l’esport minoritari i per a facilitar partides entre jugadors que mai han disposat d’aquesta oportunitat.

Dani Angelats, promotor del torneig, ens explica quin remei podem posar en pràctica per fomentar els escacs.

Dani Angelats 1

Les partides es disputaran per mitjà de la plataforma lichess.org, malgrat això, si els dos jugadors ho desitgen, poden acordar realitzar-les de forma presencial.

Per altra banda, l’accés al torneig estarà permès per a qualsevol jugador, soci, amic o simpatitzant de l’entitat. Per poder-hi formar part, aquests hauran de contactar amb Dani Angelats abans del 15 de juliol ja que la fase prèvia de la competició es posarà en marxa a mitjans d’aquest mes. Aquesta fase finalitzarà el 31 d’octubre per donar pas a la fase final que es disputarà a partir del novembre, sempre i quan el torneig no s’hagi vist interromput.

En la darrera etapa participaran els quatre primers classificats mitjançant un format eliminatori que enfrontarà el primer contra el quart i el segon contra el tercer classificat. Els dos jugadors que surtin vencedors d’aquests duels disputaran la final al millor de vuit partides.

En cas que algun jugador es desconnecti, perdrà el punt, tot i això, podrà seguir jugant la resta de partides de l’enfrontament.