Avui comença la Selectivitat amb seu a Tordera per primer cop


Avui comença la Selectivitat a tot el territori català, però per primera vegada té una seu a Tordera. L’Institut Lluís Companys  s’estrena com a centre examinador de les PAU , ja que se li va donar aquesta posició pels propers 10 anys. En aquesta edició al 2020, l’institut torderenc s’estrena en unes proves marcades per les mesures sanitàries que han de seguir els centres a causa de la Covid-19 i també amb altres models d’exàmens. Carles Carré, director de l’Institut Lluís Companys explica com s’ha aconseguit que l’institut sigui centre examinador.

selectivitat carré1

Carré explica l’exepcionalitat d’enguany i com s’ha preparat el centre per cumplir les mesures de seguretat.

selectivitat carré2

Les proves de selectivitat han començat avui i durarà fins al proper divendres 10 de juliol, per tant s’ha allargat un dia més per poder separar més als alumnes i evitar més contactes.