Òmnium Cultural de l’Alt maresme estrena canal de Youtube


La representació d’Òmnium Cultural de l’alt Maresme està treballant per poder esdevenir territorial a partir d’aquest setembre o octubre. És la intenció que té l’entitat després de passar per l’etapa de ser gestora.

A partir de l’aprovació d’aquesta designació, significarà que Òmnium de l’alt Maresme podrà tenir una autonomia pròpia i amb un pressupost que els permetrà autogestionar-se, sempre seguint les directrius a nivell nacional. Per arribar a ser “seu territorial” cal dur a terme accions, activitats i propostes al territori.

Montserrat de Diego, delegada d’Òmnium a Tordera, explica què és aquesta entitat.

omnium 1

Darrerament la delegació de l’alt Maresme ha impulsat un canal de Youtube per promocionar diferents sectors locals. De Diego en posa algun exemple.

omnium 2

Òmnium Cultural vol impulsar campanyes per recollir diners per a ajudar als diferents sectors de la societat que han patit la crisi sanitària.