Demà finalitza el període de votacions de la Mostra Literària del Maresme


El Consell Comarcal ha obert el període de votacions de la Mostra Literària del Maresme amb el nou concurs literari de relats curts de la situació de confinament. Els relats, que tenen un màxim de 150 paraules, se sotmeten a votació popular fins demà 8 de juliol. Pot votar tothom qui ho desitgi entrant a la web del ccmaresme.cat.

Hi ha diferents categories: menors de 12 anys, de 12 a 17 anys i majors d’edat.

Els premis, que consisteixen en un lot de llibres de diferents imports en funció del premi, s’adquiriran en llibreries del Maresme a través del projecte LLIBRERIES OBERTES de la cooperativa SOM i l’agència Mortensen. Seran les persones guanyadores les que escolliran els títols del lot de llibres guanyat i la llibreria on adquirir-lo.