L’ASSOCIACIÓ LA NOSTRA DANSA VA ENGEGAR DES D’AHIR LA TERCERA EDICIÓ DEL CURS DE BALLS TRADICIONALS.


L’Associació La Nostra Dansa va començar ahir la tercera edició del Curset de Balls Folc-Tradicionals per aprendre a ballar xotis, valsos, masurques, polques, xampanyes, i danses col·lectives d’arrel tradicional i d’origen molt divers.
Les classes s’impartiran al gimnàs de l’Institut Lluís Companys de Tordera, tots els dilluns fins el 13 de juny.
El portaveu de l’entitat La nostra dansa, Josep Megías, explica que els inscrits d’enguany s’han distribuït en dues categories.

Josep Megías explica que l’èxit del curset està en una gran part per l’experiència del mestre que imparteix les classes.

A banda d’aquestes dates, l’entitat ha programat dos balls: l’un el dia de Sant Jordi a la Pista de l’Amistat a les 10 de la nit i, l’altre, al finalitzar el curs, el dissabte, 18 de juny a la mateixa hora i a la plaça de l’església.