Les obres per fer l’arxiu municipal de Tordera començaran aquest mes


Després que s’adjudiqués el projecte d’ampliació de la Biblioteca de Tordera per a crear un nou arxiu municipal, la primera fase d’obres comença aquest mes. Així ho explicava l’alcalde de Tordera, Joan Carles García.

alcalde arxiu1

L’arxiu de Tordera tindrà com a peça principal l’Espai Bertrana, una exposició i uns documents que van ser a Tordera durant l’any Bertrana, però que un cop s’obri el nou arxiu torderenc, passarà a estar permanentment al municipi. Tota la documentació vindrà a Tordera des de la Universitat de Girona en forma de còpia perquè pugui ser visitada a la Biblioteca de Tordera.

El batlle torderenc explica com seran les etapes de construcció de l’arxiu municipal.

alcalde arxiu2

La primera etapa està prevista de finalització a principis de 2021 i la inauguració seria a l’inici del 2022.