Macrooperació dels mossos per desarticular una banda a diferents poblacions entre les quals hi ha Tordera


Els Mossos d’Esquadra van desplegar ahir  un gran dispositiu al barri de la Mina, a Sant Adrià de Besòs, per desarticular un grup criminal especialitzat en delictes violents.

En total hi va haver 26 detinguts en aquest grup acusat de robatoris violents i extorsió. Tot i que l’epicentre de l’actuació dels Mossos es va centrar al barri de la Mina, a altres poblacions com Tordera també hi va haver actuacions simultànies. De fet, fonts properes a l’actuació asseguren que l’actuació a Tordera s’ha centrat en escorcolls a la urbanització d’Àgora Parc.

La causa va arrencar ara fa sis mesos i actualment es troba sota secret de sumari. A més del barri de La Mina i Tordera, el jutjat d’instrucció número 4 de Badalona, que és qui porta el cas, ha inclòs escorcolls també a Arenys de Mar, Badalona, Barcelona, Maçanet de la Selva, Sabadell, Santa Coloma de Farners, Palau-solità i Plegamans i Terrassa.

En aquest dispositiu hi han participat 500 efectius dels Mossos d’Esquadra.