La Generalitat organitza una sessió informativa sobre subvencions per a joves


La Generalitat de Catalunya va publicar a principis de mes de juny la convocatòria per a la concessió de subvencions per afavorir l’autoocupació de persones joves inscrites al programa de Garantia Juvenil amb l’objectiu de garantir uns ingressos mínims a la persona jove emprenedora a l’inici de la seva activitat econòmica.

En referència a aquesta subvenció per afavorir l’autoocupació de joves inscrits al programa per un import màxim de 10.000€, el Departament de Promoció Econòmica organitza una sessió informativa aquest dijous 2 de juliol a les 12:00h. La sessió es realitzarà mitjançant la plataforma Google Meet.

Es tracta d’un ajut econòmic que poden demanar les persones joves, prèviament inscrites al programa de Garantia Juvenil, que es donin d’alta de manera ininterrompuda com a treballadores autònomes durant el període comprés entre l’1 de setembre de 2019 i el 15 de setembre de 2020.

Si estàs interessat i vols inscriure’t pots contactar a través del correu promocioeconomica@tordera.cat.

El termini per presentar les sol·licituds és des del dia 11 de juny fins el proper dia 15 de setembre de 2020.