El CPTordera convoca assemblea general extraordinària per aquest vespre


Malgrat el confinament i la situació excepcional que ha viscut el Club Patí Tordera, des de la junta directiva informen que per aquest vespre 1 de juliol hi ha convocada l’assemblea ordinària de socis. Es celebrarà a la sala auditori del Teatre Clavé amb doble convocatòria, 19:00h i 19:30h. Amb quatre punts en l’ordre del dia es destaca la convocatòria d’eleccions a la presidència de l’entitat, aprovació del calendari electoral i una modificació dels estatuts de l’entitat, a banda d’haver d’aprovar el calendari electoral.

Aquesta assemblea ja s’hauria d’haver celebrat fa mesos enrere i per diferents circumstàncies fins a dia d’avui. Des del CPTordera recorden que serà obligatori l’ús de la mascareta, l’espai tindrà un aforament limitat de 40 persones. Només podran votar els socis/es en els punts esmentats.

Us recordem que per la propera temporada, el primer equip de l’hoquei continuarà militant a l’OK Lliga Plata ja que la RFEP va determinar que la lliga quedava suspesa i no es decretaven descensos.