IniciAppAquest proper divendres es presenta el Festival La Peixera

Aquest proper divendres es presenta el Festival La Peixera

Aquest estiu Tordera gaudirà un any més del festival “La Peixera”. Els organitzadors han volgut readaptar aquesta nova edició en l’activitat cultural i multidisciplinar. A més de les mesures higièniques cal destacar que el festival es durà a terme íntegrament en un sol dia en comptes de dos.

L’acte, que serà el proper dissabte 11 de juliol, no comptarà amb la tradicional carpa per evitar restringir l’espai. Les activitats començaran a les 22:00h de la nit al Parc Prudenci Bertrana.

En total hi haurà fins a 5 actuacions, en comptes de 3. La programació començarà amb actes de màgia, mims, un espectacle de dansa humorístic i moltes més sorpreses. Avança algunes de les activitats el portaveu de La Peixera, Jordi Ciurana.

la peixera

Enguany, però, no hi haurà el format familiar de La Peixera i el sopar per evitar aglomeracions. Ara bé, si el públic vol consumir, ho podrà fer lliurement com sempre.

Aquest proper divendres hi haurà la presentació del Festival La peixera amb el curtmetratge i un espectacle d’”Impro Con Limón” al Bar La Colla de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES