Activitats gratuïtes per la setmana de l’emprenedoria


El Consell Comarcal del Maresme ha arrencat aquesta setmana la 20a edició de la Setmana de l’Emprenedoria al Maresme. L’edició d’enguany se centra en formacions que ajuden a les persones emprenedores, o aquelles que volen iniciar una nova activitat, a utilitzar les xarxes i les plataformes telemàtiques per reforçar els seus negocis.

Des d’avui i fins divendres hi haurà xerrades i càpsules que se centren en l’emprenedoria i les vendes, la digitalització del negoci, els ajuts d’autoocupació dels joves inscrits a la Garantia Juvenil, màrqueting lowcost, el comerç a Instagram, entre altres.

Tal i com ha informat el Consell Comarcal del maresme, la Setmana de l’Emprenedoria al Maresme s’ha adaptat enguany a la situació de “nova normalitat”. En aquest sentit, totes les càpsules formatives s’imparteixen de forma telemàtica, i en el moment de formalitzar la inscripció es donen les instruccions per accedir a la formació.

Les activitats són totalment gratuïtes.