Llum verda per actualitzar la normativa de les explotacions ramaderes de Tordera


El Ple municipal de l’Ajuntament de Tordera va aprovar per unanimitat el Pla General d’ordenació municipal per a la regulació de les edificacions rústiques en el sòl no urbanitzable. Aquest punt fa referència a l’ampliació dels coberts de les explotacions ramaderes de Tordera per modificar el Pla General en l’aplicació de la normativa de benestar animal a la normativa europea. Així doncs, es permetrà una ampliació de l’espai pels animals.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, ho detallava així al Ple Municipal. 

pla general explotacio ramadera alcalde

En defensa del benestar animal i per permetre un correcte desenvolupament ramader, els grups hi van votar favorablement. Escoltem Oriol Serra de la CUP, Xavier Pla de +Tordera, Miriam Rocabruna de Ciutadans, Salvador Giralt d’En Comú Podem Tordera i Marta Paset d’ERC.

pla general explotacio ramadera oposició

Des de l’equip de govern PSC i Junts per Tordera hi votaven favorablement.