Una membre d’En Comú Podem Tordera, escollida per formar part de l’executiva de Podem Catalunya


La torderenca d’En Comú Podem Tordera, Maria Pozuelo Castro, ha passat a formar part del nou Consell Ciutadà Autonòmic de Podem Catalunya, obtenint el primer lloc en la llista en aquest òrgan, després de la celebració de les primàries per a l’elecció de Coordinadora Autonòmica i Consell Ciutadà, celebrades des del 24 de maig fins el 27 de juny de 2020.

Maria Pozuelo formava part de la candidatura Un Podem Amb tu, encapçalada per la parlamentària Conchi Abellán, que ha estat la guanyadora en aquestes primàries com a Coordinadora General, amb un 64% dels vots. Maria, que anteriorment va ser candidata en 2n lloc al costat de Salvador Giralt a les eleccions municipals de maig 2019 amb En comú Podem Tordera, passarà a formar part de la direcció de Podem Catalunya a nivell autonòmic. Pozuelo assegura que és una etapa on Podem Catalunya deixarà enrere la “tensió interna” i esdevindrà “més participativa”.

pozuelo podem catalunya

En aquestes primàries de Podem Catalunya, la comarca del Maresme ha sortit representada ja que, a més de la torderenca Maria Pozuelo, han estat elegits també per formar part de el Consell Ciutadà: Pedro Sáez i Sarai Martínez (Mataró) i per al Comitè de Garanties democràtiques de Podem Catalunya, Anna María Jiménez (Dosrius), Ramón Torres (Arenys de Munt) i José Porras (Mataró).