Avui comença la programació del Casal de Joves


El Casal de Joves de Tordera obre de nou les portes, després de mesos d‘activitats telemàtiques per culpa de la COVID-19. I ho fa avui amb una programació especial d’estiu.

Davant l’estat de represa decretada a tot el territori, aquest servei juvenil del municipi també ha adaptat alguns dels espais per poder rebre a tothom de la forma més segura. Ho explica la tècnica de Joventut de l’Ajuntament de Tordera, Carme López.

programació casal de joves 1

La programació s’allargarà fins el 24 de juliol. Hi haurà activitats com gimcanes, tallers de cuina, torneig de ping pong o taller de manualitats, entre d’altres.

La programació del Casal de Joves al mes de juliol és del tot exclusiva. S’ha decidit emprendre-la per primer cop per poder oferir entreteniment per als joves un cop poden sortir de casa. Així ho detalla al programa Tordera en Directe, Carme López.

programació casal de joves 2

El Casal de joves obre les portes del seu espai per oferir serveis amb cita prèvia. Podeu fer la inscripció de les activitats via Instagram, Whatsapp (+34 671 650 631) o al correu electrònic.