IniciAppAvui comença la programació del Casal de Joves

Avui comença la programació del Casal de Joves

El Casal de Joves de Tordera obre de nou les portes, després de mesos d‘activitats telemàtiques per culpa de la COVID-19. I ho fa avui amb una programació especial d’estiu.

Davant l’estat de represa decretada a tot el territori, aquest servei juvenil del municipi també ha adaptat alguns dels espais per poder rebre a tothom de la forma més segura. Ho explica la tècnica de Joventut de l’Ajuntament de Tordera, Carme López.

programació casal de joves 1

La programació s’allargarà fins el 24 de juliol. Hi haurà activitats com gimcanes, tallers de cuina, torneig de ping pong o taller de manualitats, entre d’altres.

La programació del Casal de Joves al mes de juliol és del tot exclusiva. S’ha decidit emprendre-la per primer cop per poder oferir entreteniment per als joves un cop poden sortir de casa. Així ho detalla al programa Tordera en Directe, Carme López.

programació casal de joves 2

El Casal de joves obre les portes del seu espai per oferir serveis amb cita prèvia. Podeu fer la inscripció de les activitats via Instagram, Whatsapp (+34 671 650 631) o al correu electrònic.

ÚLTIMES NOTÍCIES