Aprovada una modificació de crèdit en benefici a la campanya del comerç local i l’Atenció domiciliària


L’Ajuntament de Tordera va celebrar ahir dijous el primer ple municipal presencial. En aquest cas es va aprovar la modificació de crèdit per valor de 48.900€ que ha de permetre, entre d’altres, impulsar la campanya de suport al comerç local i ampliar el Servei d’Atenció Domiciliària.

Aquesta modificació es fa, segons la regidora d’hisenda Jenifer Jansa, per ajustar algunes partides de la gestió corrent del pressupost i per a la creació de noves partides que no suposen una major despesa ja que es duu a terme una reorganització pressupostària. La regidora Jansa detalla el destí estructurat d’aquesta modificació.

modificacio de credit psc

Des de la CUP, el regidor Oriol Serra va votar en forma d’abstenció. Xavier Pla de +Tordera hi votava a favor.

Per part de Ciutadans, no es veu suficient el recolzament econòmic que es fa al comerç local de Tordera i demana “més esforç i voluntat”. Per aquesta raó hi votava en contra. Escoltem la regidora Miriam Rocabruna.

modificació de crèdit cs

En Comú Podem Tordera també criticava la falta de recursos que es volen aportar i assegura que hi ha una “manca d’ambició”. El regidor Salvador Giralt, a més, comparava la modificació de crèdit de l’ajuntament torderenc amb d’altres de la zona. Així doncs hi votava en contra.

modificació de crèdit podem

ERC, Gent de Tordera i Jovent Republicà criticava que, tot i no canviar el total del pressupost al ser una transferència de partides, no es troben d’acord amb algunes de les propostes. La regidora Marta Paset mostrava el vot d’abstenció

modificació de credit erc

Junts per Tordera també hi votava favorablement. Per part del govern, Jansa acabava assegurant que més endavant es presentarà una nova modificació de crèdit quant a ajuts derivats de les conseqüències de la COVID-19. La moció va quedar aprovada.