L’ASSOCIACIÓ CULTURAL I RECREATIVA PERE COT PRESENTA AQUEST CAP DE SETMANA LA COMÈDIA “LA NIT DEL LLORO” DE JOSEP CANTÍN.


L’associació cultural i recreativa Pere Cot, representa aquest cap de setmana l’obra “La nit del Lloro” de Josep Cantín. La comèdia, està protagonitzada per 7 actors de l’entitat, sota la direcció de Iolanda Celma i Montse de diego. De diego, assegura que l’obra és molt divertida i d’embolics, i recorda que està protegonitzada per joves actors de l’entitat.

Respecte l’assaig de l’obra, montse de diego destaca l’habit d’estudiar que tenen els joves, i que facilita l’aprenentatge del paper.

De diego, assegura que Pere cot, està potenciant i treballant amb els joves actors, per tenir una bona cantera.

La representació de la comèdia “La Nit del Lloro” serà dissabte, 24 d’octubre a les 10 de la nit i diumenge, 25 d’octubre a les 7 de la tarda al Teatre Clavé. Les entrades al preu de 6 euros, ja es poden reservar en el mateix equipament o trucant al 93.765.05.72.