S’obren les piscines municipals de Tordera


A partir d’aquest dissabte 27 de juny fins al 30 d’agost, les piscines municipals de Tordera obriran les seves portes amb una nova normativa i protocol de seguretat. L’obertura dels recintes comporta l’obligatorietat d’entrar amb mascareta i mantenir les distàncies de seguretat.

Cada dia, de 14:00h a 15:00h es tancaran les instal·lacions per fer-hi tasques de neteja i desinfecció. En tot moment l’aforament estarà controlat i limitat per poder mantenir totes les distàncies de seguretat. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, recorda que no cal patir si es fa un ús cívic i de coresponsabilitat a les piscines.

alcalde obertura piscina

La piscina de Tordera està situada a la carretera de l’estació s/n, al bell mig de l’illa de la Tordera, al costat de les instal·lacions del camp municipal d’esports i del Parc Prudenci Bertrana. Aquest equipament disposa de tres piscines de diferents profunditats i mides, i disposa de serveis de vestidors, zona de bar i zona enjardinada.

També és pública la piscina situada a la urbanització de Mas Móra, al carrer de l’Assutzena, a l’equipament on també hi ha el local social de la urbanització. Per altra banda, Tordera també disposa de la piscina pública a la urbanització Les Ferreres, a la carretera d’accés a la urbanització.

L’Ajuntament de Tordera recorda que es mantenen els preus públics de cada any.