L’Ajuntament de Tordera pinta la bandera LGBTIQ+ a un pas de vianants


Tordera commemora aquest proper diumenge 28 de juny el dia de l’orgull LGBTIQ+. És el Dia Internacional que s’emmarca a la celebració del col·lectiu de les persones Lesbianes, Gais, Bisexuals, Transsexuals, Intersexuals, Queer i qualsevol altre tipus d’orientació sexual o identitat de gènere socialment marginades i oprimides.

Des de principi de setmana, oneja a la Plaça de la Concòrdia la bandera del col·lectiu. A més, per aquest any també s’ha decidit pintar els colors de l’arc de Sant Martí a banda i banda d’un pas de vianants del municipi. La pintada es farà seguint unes directrius estudiades conjuntament amb la regidoria de seguretat, per tal que sigui compatible el simbolisme i la conducció segura. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, explica on es troba situat.

alcalde pas de zebra lgtbi

L’Ajuntament de Tordera, un cop més, vol fer explícit el convenciment que treballar per a la igualtat significa tenir com horitzó un escenari on les diferències per orientació afectiva i sexual, d’identitat de gènere i expressió de gènere són respectades, i mostra a entendre la lgtbifòbia com un problema social que ens interpel·la a tots i totes. El ple de l’ajuntament d’ahir va donar el suport públic al col·lectiu LGTBIQ+, a més de llegir un manifest contra la discriminació racial i de suport a les persones refugiades.