Ràdio Tordera prepara la programació d’estiu


Ràdio Tordera comença dilluns vinent la programació d’estiu que s’allargarà fins a mitjan de setembre. Habitualment la graella d’estiu acostuma a tenir un doble objectiu premarcat: esdevenir un banc de proves de cara a la nova temporada de tardor-hivern i Integrar a la programació diària a joves locutors que durant la resta de l’any per motius acadèmics no tenen prou disponibilitat.

Les principals novetats seran els canvis de programació el mes de Juliol i Agost. Un matí començat amb música i protagonitzat per la informació. La tarda, sense renunciar a la informació, serà més distesa i relaxant. De fet, una de les novetats és el programa “Keep Calm” (22:00h de la nit de cada dia) en què una breu narració ens relaxarà per anar a dormir. També s’afegeix a la graella un programa magazine coproduït amb la Xarxa de comunicació local, tan a primera com a darrera hora del matí, per connectar-se al ritme de la comarca.

El director de Ràdio Tordera, Albert Sabaté, detalla els objectius de la programació d’estiu.

albert objectius prog estiu

Els serveis informatius de Ràdio Tordera continuaran sent el motor de la programació per conèixer el dia a dia del municipi. Els matins d’estiu s’obriran amb bona música amb “Peu a terra”(7:00h a 9:00h), un  programa despertador amb música, informació i entreteniment amb Joan Martín. Seguirà el magazine matinal de Ràdio Tordera, Ara i Aquí (11:00h a 13:00h) amb Rosa Maria Ruscalleda.

De 17:00h a 19:00h tindrem cada dia una proposta diferent amb programes culturals, musicals, d’humor i vivències

De 20:00h a 21:00h La Banqueta d’estiu, la versió d’estiu del Show dels esports presenta nous col·laboradors i presentadors.

La temporada d’estiu prepara diverses novetats quant a presència digital: més recursos a les xarxes i més opcions interactives pels oients.

A més, l’inici d’aquesta nova temporada comença amb molta il·lusió després de superar la programació d’hivern en situacions excepcionals. El director de Ràdio Tordera, Albert Sabaté, recorda les novetats i adaptacions de la programació d’hivern.

albert valoracio prog hivern

Ràdio Tordera seguirà apostant també per les noves tecnologies: d’una banda amb la identitat al Facebook ,Twitter i Instagram on s’hi plasmen a diari les notícies i les diferents informacions relacionades amb l’emissora; i de l’altra, amb les emissions d’Internet i ràdio a la carta. Recordem que Ràdio Tordera compta amb aplicació per Android i IOS, totalment gratuïta.