L’Institut Tordària prepara un nou curs educatiu que es preveu molt pautat i estructurat


Els centres escolars de Tordera ja han tancat el curs 2019-2020. Els alumnes i professors, que enguany ja feia mesos que han hagut de treballar des de casa, han viscut una situació excepcional que ha fet que haguessin d’aprendre nous sistemes per aconseguir una educació eficaç a través dels mitjans telemàtics.

Des de l’Institut Tordària, van decidir adoptar un mètode reestructurat per tal que els alumnes no comptessin amb una càrrega excessiva de feina amb l’objectiu d’empènyer-los a mantenir-se connectats amb els estudis. La directora de l’Institut Tordària, Rosa Clar, explica aquesta adaptació.

tordària 1

Amb l’any educatiu finalitzat, els equips directius i professors preparen el curs vinent. De fet, a l’espera de noves instruccions del departament d’ensenyament, l’institut Tordària ha preparat ja un pla per evitar contagis.

Caldrà venir de casa amb mascareta i fer-ne ús a l’entrada i sortida del centre. Un cop dins l’aula hi haurà el seu lloc assignat amb una distància de seguretat preestablerta. A dins de les aules, ara per ara, s’ha hagut de mantenir ràtios de 20 alumnes als grups de secundària i en una distància de 1,5 metres. Les hores del pati també estaran determinades, tal com explica la directora del centre, Rosa Clar.

tordària 2

Aquestes mesures comporten un augment de professorat ja que hi haurà d’haver 3 grups de cada nivell.

L’Institut Tordària a més, té previst preparar una visita virtual al centre per tal que tothom el pugui visitar quan i des d’on ho desitgi. Avui s’explicarà tot al programa “Tordera en Directe”.