Obren les llars d’infants de Tordera


Les llars d’infants de Tordera obren avui dilluns atenent a totes les mesures de seguretat. L’obertura dels centres es reprèn un cop el municipi ha arribat a la fase de la represa, on la flexibilització de les mesures sanitàries són molt més notòries i segures. S’ha acordat que el servei evolucionarà progressivament, començant en format matinal. El regidor d’educació de l’Ajuntament de Tordera, Pau Megias, ressalta que l’obertura manté totes les garanties de seguretat en les tres llars d’infants del poble.

megias llars infants

Recordem que en la fase que ens trobem actualment les llars d’infants només podran acollir 10 alumnes per aula i en cap cas, podran fer us d’aquest servei els infants de llar 0, degut a que el seu sistema inmunitari és inmadur. Caldrà que les famílies es posin en contacte amb les seves respectives escoles per més informació.

  • Llar d’infants El Niu: ebm.tordera@peretarres.org
  • Escola Petits Vedruna: vedrunatordera@vedruna.cat
  • Escola Brianxa: brianxa@brianxa.cat

L’evolució sanitària determinarà els requisits sanitaris des del centre. La previsió és que el servei de les llars d’infants es pugui allargar fins a finals de juliol.