Obertes les inscripcions pel Centre de Formació Artística


El Centre de Formació Artística (CFA) del Teatre Clavé es prepara per a organitzar el curs 2020/2021. Ja està obert el període d’inscripcions per a les cinc àrees amb què compta: sensibilització, escola de dansa, escola de música, aula de teatre i aula de belles arts.

Des del Teatre Clavé asseguren que estan emparant l’activitat en el “respecte escrupolós de la distància social” i després en avançar a través del fet artístic, “desenvolupant la capacitat de pensar i d’imaginar, ampliant la percepció del món gràcies a entendre i saber ordenar el que succeeix.”

Així doncs, les inscripcions per al curs 2020/2021 ja estan obertes i es poden de manera presencial al Teatre Clavé i en horari de dilluns a divendres de 9:00h a 14:00h i de 16:00h a 19:00h o bé omplint el formulari d’inscripció que trobareu adjuntat a aquesta noticia.

El Centre de Formació Artística és la columna vertebral del projecte del Teatre Clavé, creat molt abans de la inauguració del nou equipament. L’equipament el defineix com un espai formatiu en el sentit ampli de la paraula: ofereix formació en música, teatre, dansa i belles arts, però també formació per la creació de personalitat i pel desenvolupament personal i col·lectiu dels alumnes. Al llarg dels 20 anys de trajectòria, el CFA s’ha anat adaptant a les noves realitats i ho segueix fent, amb la intenció d’oferir-vos el màxim d’opcions i oportunitats per participar del fet cultural i artístic.