El CFA acomiada el curs amb interpretacions telemàtiques


Per acomiadar el curs, els alumnes i professors del Centre de Formació Artística (CFA), han preparat un tancament de curs d’una manera diferent que reflectirà com s’ha viscut la formació a distància d’aquests últims mesos. D’aquesta manera, encara que no pugui ser com les mostres d’anys anteriors, podrem gaudir del treball que s’ha realitzat durant l’any. Les mostres són gratuïtes i d’accés obert a tothom.

Els alumnes de l’Escola de Música realitzaran audicions on-line de dilluns a divendres de 19:00h a 20:00h, a partir de les 21:00h de cada dia les podreu trobar a www.youtube.com/teatreclave . L’horari d’aquesta setmana s’estableix de la següent forma:

  • DILLUNS, 15 de juny, piano i cant.
  • DIMARTS, 16 de juny, piano.
  • DIMECRES, 17 de juny, violí i cant.
  • DIJOUS, 18 de juny, guitarra.
  • DIVENDRES, 19 de juny, violoncel i piano.

Després d’aquests mesos, els alumnes de l’Aula de Teatre es retrobaran, seguint totes les mesures de seguretat pertinents, per compartir sensacions del confinament i per a crear el tancament del curs. Aquest serà un audiovisual on, a través d’una petita posada en escena d’ un fragment del llibre “Metafísica de los tubos” de l’Amélie Nothomb, es combinarà veu, cos i expressió. El dijous 25 de juny s’estrenarà l’audiovisual a les xarxes socials del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé.

En format audiovisual, les alumnes de l’Escola de Dansa presentaran el treball que han dut a terme durant el curs. A través de coreografies apreses a distància ens mostraran quines és la nova normativa de seguretat de la Sala Gran del Teatre Clavé. El divendres 26 de juny s’estrenarà l’audiovisual a les xarxes socials.

Durant el curs, les alumnes de l’Aula de Belles Arts, han treballat la fotografia i com explicar històries a través d’elles. Des del 15 de juny i fins al 3 de juliol es podrà gaudir de l’exposició de les fotografies a la façana de la Plaça Miquel Martí i Pol, sota el títol 35mm de records blaus.