El CINEMA I LA MÚSICA SIMFÒNICA PROTAGONISTES AQUEST PROPER CAP DE SETMANA DE LA PROGRAMACIÓ ESTABLE DE TARDOR DEL TEATRE CLAVÉ.


La programació estable de tardor, ofereix aquest cap de setmana dues propostes ben diferents.
Divendres, 29 d’octubre, dins el cicle de cine-club, co-organitzada per l’entitat cine-club 24 iphs, es projectarà la pel·licula “Inconscientes” de Joaquim Oristrell. La sessió començarà a les 10 del vespre.
Diumenge, 31 d’octubre, dins el cicle de música i lletra del segle XX, arriba per segona ocasió, l’orquestra simfònica de Joves de Göppingen. Aquest grup mantenen la tradició d’intercanviar joves intèrprets amb escoles de música d’altres països o en festivals internacionals.

El concert, serà diumenge, a les 7 de la tarda. Les entrades per les dues propostes del cap de setmana, es poden reservar al Teatre Clavé o trucant al 93.765.05.72.