L’AJUNTAMENT DE TORDERA ENGEGA AVUI ELS SERVEIS DE CASA DELS INFANTS I DEL CENTRE OBERT, AL LOCAL DEL NIU DEL XOT.


L’Ajuntament de Tordera posa en funcionament a partir d’avui el servei de la Casa dels infants i del Centre obert. L’horari de la casa dels infants “El caliu” serà de dilluns a divendres de 9 a 1 del migdia. Amb l’establiment d’aquest servei s’ha volgut donar una solució provisional mentre es construeix la llar d’infants municipal, que entrarà en funcionament el mes de gener.
D’altra banda, avui també comença durant les tardes el Centre obert, amb l’objectiu d’oferir un servei educatiu i de repàs per a tots els alumnes que ho desitgin, tal i com explica la Regidora de Benestar social, Mercè Jiménez.
L’horari del Centre obert serà de dilluns a divendres, de 5 a 8 del vespre. Els serveis de la Casa dels infants i del Centre obert es desenvoluparan en el local del Niu del Xot, al carrer Santiago Rusiñol.