La Biblioteca de Tordera funciona amb un “servei de comanda”


La Biblioteca de Tordera es troba en funcionament des de fa més d’una setmana. La situació, però, ha fet que aquest servei municipal hagués de reinventar-se per tal de mantenir idòniament les mesures de seguretat.

De moment, la Biblioteca de Tordera manté fora de serveis d’ús compartit com els ordinadors o els espais de lectura. Així mateix, els usuaris no poden tocar els llibres dins el recinte. Per això, la Biblioteca de Tordera ha preparat “la comanda”, una manera on els usuaris poden anar a la Biblioteca i demanar un tipus de lectura. Els treballadors preparen una sèrie de recomanacions i els fan entrega d’aquests llibres, articles o revistes per tal que puguin escollir quin s’adequa millor als seus gustos i necessitats. D’aquesta forma s’evita el contacte físic, però es manté el servei literari. La directora de la Biblioteca de Tordera, Sílvia Anfrons, explica com funciona i com es pot fer el retorn dels llibres o pel·lícules.

biblioteca anfrons 1

A la Sala Polivalent de la Biblioteca de Tordera hi ha una exposició d’art que, degut a la situació, també es digitalitzarà per tal que tots els seguidors a les xarxes socials de la biblioteca la puguin gaudir. Escoltem a la directora, Sílvia Anfrons en declaracions al programa Tordera en Directe.

biblioteca anfrons 2

L’horari d’obertura, que està adaptat per la crisi del coronavirus, és dilluns, dimecres i divendres de 16:00h a 20:00h de la tarda i dimarts i dijous, al matí, de 10:00h a 13:00h. Recordem que per fer ús del servei de la Biblioteca de Tordera s’ha de demanar cita prèvia a telèfon 937 64 25 60.