A finals de mes es prendrà alguna decisió sobre la Festa Major de Tordera


Davant l’actual situació sanitària, moltes festes majors dels pobles i ciutats de rodalies han hagut de ser cancel·lades per la inviabilitat que suposa una celebració d’aquest tipus. En el cas de Tordera, que se celebra a finals d’agost, l’Ajuntament de Tordera assegura que gran part de la festa major està organitzada i preparada, però ara per ara és molt complicat conèixer quina serà la situació a finals d’estiu.

El regidor de festes, Pau Megias,  afirma que hi ha una “voluntat absoluta” per poder fer la Festa Major de Tordera com sempre i que “de ganes no en falten” però que cal respectar les mesures sanitàries i el moment d’excepcionalitat. Per això, donen fins a finals d’aquest mateix mes de juny per decidir si es podrà celebrar o no. El regidor de festes de l’Ajuntament de Tordera explica què hi ha preparat, per ara, sobre la celebració.

pau megias fm 1

Algunes de les opcions que hi ha sobre la taula és la modificació de la Festa Major, són condicionar les activitats a través de normes higièniques, aforaments o d’adaptació a l’espai. Tot, doncs, amb l’objectiu de prevenir la situació sanitària en què es trobi Tordera a finals del mes d’agost.

De la mateixa manera, Megias assegura que la intenció és voler dur-la a terme per poder ajudar al sector cultural. L’escoltem.

pau megias fm 2

La regidoria de festes, podria decidir el futur de l’edició de la Festa Major 2020 a finals d’aquest mes.