IniciAppUn total de 43 professionals s’han allotjat als apartaments que la Corporació...

Un total de 43 professionals s’han allotjat als apartaments que la Corporació va posar a disposició del personal durant la pandèmia

Des de l’inici de la pandèmia, un total de 43 professionals de la Corporació s’han pogut allotjar de forma gratuïta en diferents apartaments de Lloret de Mar i de Calella que la Corporació va posat a la seva disposició durant la pandèmia de la Covid-19 gràcies a la col·laboració dels ajuntament d’ambdós municipis. 

Aquest dilluns els professionals que estaven allotjats a Lloret de Mar, on s’hi han acollit un total de 32 persones, ja han deixat aquest recurs, i a Calella el personal sanitari en va marxar dilluns passat. En aquest cas, hi van passar un total d’11 professionals.

Aquests allotjaments han permès disminuir la càrrega que podia representar per als professionals haver d’assumir a diari llargues distàncies entre el seu domicili habitual i el seu centre de treball en un context laboral complicat tant a nivell físic com emocional, i també ha servit perquè persones amb familiars vulnerables a prop es poguessin aïllar. Escoltem l’experiència de dos professionals que expliquen com els hi ha servit poder disposar d’aquest recurs.

professionals hotels

La Corporació va posar a l’abast de tot el personal aquest recurs gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Lloret i de Calella.

ÚLTIMES NOTÍCIES