El Show dels Esports i la regidoria d’esports celebraran la gala de l’esport torderenc 2020 a finals del mes de juny


El divendres 26 de juny ha estat la data escollida des de l’equip del Show dels Esports i la regidoria d’esports de l’ajuntament de Tordera per impulsar la gala de l’esport torderenc. Amb l’objectiu principal de reconèixer la feina ben feta per part de les entitats i el repte de retornar una part del moviment esportiu torderenc que el caracteritza, després del confinament per l’epidèmia, ja es comença a treballar intensament amb el format de la festa del 2020. El director gerent de Ràdio Tordera, l’Albert Sabater té clar el missatge que s’ha de transmetre per impulsar aquest esdeveniment.

Sabater gala esport 1

Amb aforament limitat, espais oberts, distàncies de seguretat i mesures d’higiene, són alguns ítems importants que ja estan sobre la taula per confeccionar l’escenari de l’últim programa del Show diari de la temporada. Les base continuen sent les mateixes que els darrers anys, les entitats esportives han de presentar candidatures per optar a les diferents categories i un jurat independent decidirà els afortunats/des de cada nivell. Per aquesta ocasió s’ha optat per modificar un premi, no sortirà premiat un millor equip base, si no es premiarà l’esforç i feina feta per part del club en època de confinament. Ho explicava el mateix Albert Sabater.

Sabater gala esport 2

El premi al millor equip de la temporada, millor esportista, millor entrenador/a, honorífic de Ràdio Tordera  i el premi Ajuntament de Tordera Somriu amb l’esport són la resta de reconeixements que es posaran en relleu. En Joan Martín, cap d’esports de Ràdio Tordera anima als clubs que es facin seva també la gala de l’esport torderenc 2020 malgrat tot.

Martin gala esport 3

Fins al diumenge 14 de juny es poden presentar via correu electrònic les candidatures radiotordera@radiotordera.cat . La gala de l’esport torderenc ja és el quart any que es celebra i serveix com a festa de clausura de la temporada esportiva torderenca i també la del programa radiofònic esportiu diari.