La Biblioteca de Tordera obre portes


Avui dilluns la Biblioteca de Tordera obre portes per tornar a donar servei als torderencs i torderenques. Aquesta obertura serà parcial, ja que el centre estarà obert les tardes de dilluns, dimecres i divendres de 16:00h a 20:00h i els matins de dimarts i dijous de 10:00h a 13:00h. De moment, només es podran fer préstecs, i s’haurà de fer demanant cita prèvia enviant un correu electrònic a l’adreça b.tordera@diba.cat o trucant al telèfon 937642560 durant l’horari d’obertura. Sílvia Anfrons, directora de la biblioteca explica com es pot demanar aquest préstec per via telemàtica.

biblioteca obertura

Des de la Biblioteca de Tordera recorden que és imprescindible anar-hi amb mascareta, i que al centre han preparat totes les mesures de seguretat necessàries. Els retorns de llibres, revistes i pel·lícules que s’haurien hagut de fer durant aquests mesos on la biblioteca ha estat tancada s’hauran d’entregar exclusivament a la bústia situada a l’exterior de l’edifici. Anfrons també destacava que tots els llibres que siguin tornats a partir d’ara passaran 15 dies en quarantena abans de poder anar al proper lector.