2250 ALUMNES COMENCEN EL CURS ESCOLAR 2009-2010 A TORDERA AMB TOTAL NORMALITAT.


Les escoles de Tordera han obert puntualment les seves portes amb total normalitat acollint un total de 2249 alumnes, 115 més que l’any anterior.

Segons les dades facilitades per la Regidoria d’Ensenyament  l’escola que ha registrat un major augment d’alumnes respecte el curs passat és el CEIP La Roureda, a Sant Pere, atès que des d’aquest any comptarà amb una línia escolar més per al curs de 4t de Primària. L’escola de Sant Pere arriba aquest curs fins les 380 matrícules. També augmenta en nombre d’alumnes el CEIP Tordera II, al veïnat de Sant Jaume, que per aquest curs ha ampliat una línia escolar al curs de P3 i que es suma a la línia de P4, a les dues línes de P5 i a la única línia de 1r de Primària, amb un total de 130 alumnes.

Finalment, també incrementa en 25 nous alumnes l’IES Lluís Companys de Tordera, la majoria dels quals formaran part dels cursos de Batxillerat i Cicles Formatius. En total, l’insititut de Tordera acollirà un total de 420 alumnes de secundària.
El CEIP Ignasi Iglésias, estrenat el curs passat a l’Avinguda Països Catalans, comptarà enguany amb un total de 460 alumnes, mentre que l’escola rural d’Hortsavinyà registra una vintena d’alumnes.

Pel que fa als dos centres concertats de Tordera, el Sant Josep comptarà amb el major nombre de matriculacions, amb un total de 420, mentre que Brianxa donarà cabuda a 380 alumnes.

Tal com ha assenyalat la regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament,  M.Àngels Cayró, el curs escolar 2009/10 ha començat amb total normalitat a totes les escoles de Tordera i ha destacat que la xifra d’alumnes matriculats pot variar durant l’any a conseqüènica de la “matrícula viva”, que permet els moviments de població escolar entre municipis.

La regidora d’Ensenyament també ha destacat que aquest any només  el CEIP Tordera II i l’IES LLuís Companys (en dos cursos) faran les classes en mòduls prefabricats a l’espera de resoldre amb el Departament d’Educació la ubicació definitiva d’aquests nous centres escolars.