L’Ajuntament no cobrarà la taxa de terrasses a bars i restaurants durant tot aquest any 2020


L’Ajuntament de Tordera no cobrarà enguany la Taxa d’Ocupació de Via Pública que haurien de pagar els bars i restaurants del poble per tenir terrasses al carrer. Així ho anunciava la regidora d’Hisenda, Jenifer Jansa durant el ple de l’Ajuntament.

modificacio ordenança jenifer

La proposta estava consensuada per tots els grups polítics del consistori. Així valoraven l’acció els seus portaveus. Escoltem Oriol Serra de la CUP, Xavier Pla de Més Tordera, Miriam Rocabruna de Ciutadans, Salvador Giralt d’ En Comú Podem, Marta Paset d’ERC, Rafa Delgado del PSC i Joan Carles Garcia de Junts x Tordera.

modificacio ordenança grups

Fa unes setmanes, la Regidoria d’Hisenda va donar a  conèixer el nou calendari fiscal modificat arrel de la crisi sanitària de la Covid19 i mitjançant el qual es vol flexibilitzar la càrrega fiscal dels contribuents en uns moments complicats econòmicament i socialment per a la ciutadania.

La regidoria d’hisenda també va anunciar algunes mesures de caràcter econòmic a principis de la crisi sanitària.
Entre aquestes mesures destaquen la suspensió del pagament de la quota de la llar d’infants mentre sigui vigent l’Estat d’Alarma, la suspensió de la quota del transport escolar, la suspensió de la taxa de residus comercials per a les botigues que han complert amb el tancament obligatori durant el procés de confinament. Tampoc es cobrarà la taxa als paradistes del mercat dels diumenges  durant el període de temps que la seva activitats es mantingui suspensa.