Les escoles de primària de Tordera obriran el dia 8 de juny


D’acord amb el Serveis Territorials d’Educació i els centres educatius del Maresme, les escoles de primària de Tordera obriran les seves portes el dia 8 de juny, coincidint amb la resta de centres educatius de la comarca que pertanyen a la regió sanitària de Girona.  

L’obertura dels centres no implicarà en cap cas la suspensió de la docència telemàtica, ja que  trencaria la dinàmica de l’alumnat i la programació que ja estan duent a terme els centres educatius. La tornada a l’escola serà voluntària, per fer acompanyament emocional i recollida de material. Cada centre escolar informarà a les famílies sobre les condicions, les mesures i els horaris que hauran de complir els alumnes aquest final de curs. Pau Megias és regidor d’ensenyament.

Pau tornada escola 1

El curs escolar acabarà el 19 de juny, com estava previst.

Pel que fa a les llars d’infants del municipi no obriran les seves portes fins, com a mínim, arribar a la Fase 3.
Després de fer les valoracions de les necessitats amb les famílies amb alumnes a totes les llars del municipi i tenint en compte els condicionants sanitaris i educatius, l’Ajuntament i les direccions de les llars privades han prioritzat la  prudència  i valoren l’obertura per més endavant, quan les condicions siguin més favorables i es puguin donar les màximes garanties sanitàries per a una bona atenció als infants . Escoltem Pau Megias.

Pau tornada escola 2

L’Ajuntament i les escoles de primària de Tordera recorden que l’obertura el dia 8 no implica la suspensió de la docència telemàtica i que la tornada dels alumnes serà voluntària.