El Futsal Tordera ja té obertes les inscripcions per a un casal d’estiu diferent


Malgrat les circumstàncies que vivim amb l’epidèmia en el punt de mira, les entitats esportives conjuntament amb l’Ajuntament comencen a plantejar l’escenari de l’estiu. En el cas del Futsal Tordera, a través de les seves xarxes socials ja van anunciar que organitzarien el casal sota unes mesures de seguretat estrictes i pensades per al públic més jove del poble. En parlava el coordinador de l’entitat Oriol Martori al programa del Show diari la setmana passada.

Martori casal estiu 1

Podran acollir el mateix nombre de nens que els anys anteriors degut a la ràtio de monitors que disposen. Entre d’altres mesures, hauran de fer els grups amb un màxim de 10 persones per un monitor. Martori creu que és una bona oportunitat per als més joves de poder començar a retornar amb la vida normal i social.

Martori casal estiu 2

La data d’inici de l’activitat començarà el 29 de juny i s’allargarà fins al mes d’agost de 9:00h a 13:00h. Les inscripcions segueixen obertes i per a més informació us podeu adreçar a les xarxes oficials del Futsal Tordera. El preu de la setmana serà de 25€ amb un mínim de dues setmanes.