Es posen prop de 800 multes durant els darrers 3 mesos a Tordera


A Tordera s’han posat prop de 800 multes des de l’inici del confinament. Aquestes penalitzacions econòmiques s’han dut a terme a través de seguiments i controls policials durant els prop de 3 mesos en què el confinament ha estat més estricte. Segons assegura l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, cada dia hi ha menys gent que està infringint la llei, d’acord amb l’evolució del desconfinament. Tot i així, es mantenen els controls. Escoltem Joan Carles Garcia al programa Línia Directa amb l’Alcalde.

multes confinament alcalde

El batlle torderenc demana que la ciutadania segueixi mantenint la responsabilitat en aquesta nova etapa en què l’ús de la mascareta serà obligatòria en espais públics on no sigui possible el distanciament social.