Blanes ajorna el 50è Concurs Internacional de Focs d’Artifici fins el 2021


L’Ajuntament de Blanes ha anunciat aquest dimarts al matí que ajornarà la 50a edició del Concurs Internacional de Focs d’Artifici que s’havia de fer a mitjans de juliol. El consistori ha decidit posposar la celebració de les 50 edicions fins el 2021, així com també tots els actes commemoratius que ja s’havien de començar a celebrar. Aquest espectacle compta amb un milió d’espectadors cada any. L’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, explica que la situació sanitària no permet celebrar la 50a edició del Concurs Internacional de Focs d’Artifici.

Canosa 1

En paral·lel a l’ajornament del concurs de focs artificials, el consistori està treballant en el programa de la festa major, que es celebra els mateixos dies. En aquesta ocasió es farà en un format més reduït durant el cap de setmana.

Canosa 2

A més, hi haurà dos actes que recordaran els moments més difícils de la crisi sanitària.