La Policia Local denuncia a 16 persones en l’última setmana


La Policia Local de Tordera informa de l’últim balanç de les actuacions realitzades entre el 18 al 24 de maig. En concret, s’han identificat a 340 persones, els vehicles controlats van ser 156 i s’han interposat 16 denúncies per incompliment del confinament. El sergent de la Policia, Carlos Aleman assegura que la seva feina és informativa, malgrat es veuen obligats a posar sancions per incompliments reiterats o greus.

Poli

Aquest diumenge, La Policia Local i Protecció Civil van regular l’accés i l’aforament a la zona del mercat. El cos policial recorda que segons la normativa decretada pel govern central, queda prohibit el bany al riu durant aquest període i que a partir d’aquesta setmana es torna a activar el sistema de control horari d’aparcament de les zones blaves i vermelles. S’haurà de col·locar un rellotge d’arribada de l’aparcament en zona visible al vehicle. Recordem que el temps màxim d’estacionament és d’1h 30min la zona blava i de 30 minuts a la zona vermella.