La Biblioteca de Tordera es manté en marxa virtualment


En aquests 15 anys de funcionament de la Biblioteca de Tordera, mai s’havia hagut de clausurar temporalment per culpa d’una pandèmia. Tot i així, la resposta d’aquest servei ha estat ràpida i eficaç. Des de la Biblioteca de Tordera, i amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, s’han iniciat una sèrie de propostes i eines per aconseguir que els usuaris puguin fer-ne ús sense moure’s de casa.

Tot i no poder obrir físicament, la Biblioteca de Tordera disposa des de fa prop de 4 anys del servei de “e-Bilbio”, un dipòsit en línia que conté milers de recursos que s’actualitzen diàriament: llibres de coneixement, novel·les, revistes o diaris, tot i que també s’hi pot consultar de forma totalment gratuïta continguts visuals com pel·lícules o reportatges. La directora de la Biblioteca de Tordera, Sílvia Anfrons, explica com es pot accedir i fer ús d’aquest servei.

Anfrons biblioteca 1

A més del servei www.e-biblio.cat, també es pot fer servir el sistema Audiomol, per escoltar la lectura dels nostres llibres preferits. Ho detalla la directora Anfrons.

anfrons biblioteca 2

Sílvia Anfrons ha anunciat també una inversió de prop de 8.000€ en nou material per la Biblioteca de Tordera que arribarà aquest proper mes de Juny i que estarà disponible en el moment que es pugui reobrir aquest espai físic.

La Biblioteca de Tordera manté, cada dimarts a nivell virtual, el Club de Lectura. Per a qualsevol tipus de consulta o assessorament en el servei, es poden posar en contacte amb la Biblioteca enviant un correu electrònic a l’adreça: b.tordera@diba.cat.