EL CONSELL MUNICIPAL DE JOVENTUT REUNEIX MÉS DE 50 JOVES EN LA SORTIDA A LA ZONA DE BARRAQUES DE LES FIRES DE GIRONA.


Més de 50 joves van participar divendres, a la sortida a fires de Girona a la zona de barraques, organitzada per el consell municipal de joventut. L’autocar, que va sortir de Tordera a dos quarts 11 de la nit, va portar els joves al passeig de la Copa, on divendres actuaven en concert el grups catalans, Lax’n’busto i Gertrudis. El regidor de Joventut, Josep Llorens, assegura que l’èxit de l’activitat, motiva al consell de joventut a seguir treballant pels joves de Tordera.

L’autocar va arribar a Tordera cap a les 5 de la matinada, amb total normalitat. L’any passat, ja s’havia organitzat un autocar per anar a barraques, que també va comptar amb força participació dels joves torderencs.