L’ACA manté la prohibició per poder banyar-se al riu


La flexibilització de l’estat d’alarma i l’inici del desconfinament ha suposat la sortida al carrer de moltes persones. Amb això, però, no es poden oblidar les diferents mesures de seguretat i de distanciament social per tal de prevenir el contagi de la COVID-19.

Darrerament, i amb l’arribada de l’augment de la temperatura, diferents persones s’han apropat a la Tordera per refrescar-se. Aquesta, però, és una activitat prohibida per part de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) que es mostra en contra de l’activitat dins la llera del riu. Per part de l’Ajuntament de Tordera però, i davant la situació de l’inici de desconfinament que s’està vivint per la pandèmia mundial, asseguren que no estan aplicant un control policial explícit en aquest tipus activitat fent “la vista grossa” a les persones que se salten la normativa. Escoltem l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

alcalde riu

Tot i la situació d’excepcionalitat que s’està vivint, però, es recomana seguir la normativa.