En marxa una campanya de sensibilització a nens i joves contra la violència masclista en el marc de la crisi sanitària


L’Institut Català de les Dones ha posat en marxa a les xarxes social una campanya de sensibilització adreçada a nens i joves davant les violències masclistes en l’actual realitat de crisi sanitària i social pel coronavirus. Amb el lema #AgafaElGuant Infants i joves lliures de violències masclistes, la campanya identifica diferents manifestacions de violència masclista, facilita recursos pedagògics i apropa els serveis d’atenció, tenint en compte que la convivència forçada amb els agressors, una connectivitat més intensa a internet i els canvis en l’ús de l’espai públic poden fer incrementar i agreujar les situacions d’aquest tipus de violència. La campanya es difondrà a través de Tik-Tok, Instagram, YouTube, Twitter i Facebook. Per incrementar la difusió i eficàcia dels missatges a través de les xarxes, la iniciativa demana el suport dels ‘influencers’ que s’adrecen al públic més jove.