A partir d’avui es poden fer servir les pistes exteriors no cobertes a través d’instància


Des d’aquest dilluns 25 de maig coincidint amb la posada en marxa de les diferents mesures de desescalada, l’Ajuntament de Tordera va anunciar l’obertura de les pistes esportives no cobertes (pista esportiva exterior del Pavelló Països Catalans i pista esportiva exterior del Centre Esportiu Municipal) i les pistes exteriors municipals no cobertes. Aquesta mesura no contempla la disponibilitat de les pistes de l’Amistat i cobertes (Sant Pere i Sant Andreu). El regidor d’esports Pau Megias explicava quin mètode de coordinació i utilització s’ha de seguir per entrenar en aquestes ubicacions obertes.

Megias obertura 1

Aquesta instància telemàtica per demanar l’ús de les pistes es pot trobar a la web de tordera.cat. Megias recorda que totes les decisions que es prenen venen condicionades pel govern central i per tant s’aniran adaptant al que faciliti la normativa.

Megias obertura 2

Durant la crisi del coronavirus, des de la regidoria d’esports no han deixat de banda els clubs i els han ajudat amb totes les gestions del dia a dia que han necessitat.